Doğtaş'ın kurucusu merhum Hacı Ali Doğan ve eşi merhume Ayşe Doğan anısına, Doğan ailesi tarafından mevlit okutulacak. Mevlid-i Şerif programı Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde 13 Ekim Pazar günü saat 11:00'de başlayacak.

Doğan ailesinden yapılan açıklamada; "Şirketimizin kurucusu, babamız merhum Hacı Ali Doğan ve annemiz Ayşe Doğan adına her yıl düzenlediğimiz anma töreni ve mevlid-i şerifimize teşriflerinizi bekleriz" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan çiçek gönderilmesini istemeyen Doğan ailesi, çiçek göndermek isteyenlerin Hacı Ali Doğan-Ayşe Doğan Kültür ve Eğitim Vakfı'na bağışta bulunmalarını istediler. ADVAK'ta toplanan paralar, öğrenciler için burs olarak kullanılıyor.

(Haber: Ahmet Tunç)

Biga’da 18 Mart’ta Çanakkale Ruhu yeniden canlandı Biga’da 18 Mart’ta Çanakkale Ruhu yeniden canlandı

2613C398 Bde3 4267 93Fb 62De41Edcdf2