Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü, 18 Şubat Salı akşamı saat 20:00’de kulüp lokalinde seçim heyecanı yaşayacak. Seçimlerde adaylığını açıklayan Mehmet (Sedat) Var yaptığı açıklamada 35 yıllık üye olarak kulübün değerlerinin bilincinde olduğunu ve kulübü daha ileri taşıyacaklarını ifade etti. Başkan Adayı Var, yönetim kurulu asil ve yedek üye listesini de kamuoyuyla paylaştı.

“BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBE İLE…”
Kulübün 35 yıllık üyesi olduğunu dile getiren Başkan Adayı Mehmet (Sedat) Var; “Biga Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü’nün neredeyse 35 senelik üyesiyim. Bu nedenle kulübümüzün tüm değerlerinin farkındayım. Bugüne kadar biriktirmiş olduğumuz bilgi, deneyim ve tecrübemizin güvencesiyle aday olduğumuzu, avcılık ve atıcılık ile kurmuş olduğumuz gönül bağı nedeniyle kulübümüzü her platformda en iyi şekilde temsil edeceğimizi siz değerli üyelerimizin bilmesini isterim” dedi.

“BU ÇİRKİN İDDİALARI KABUL ETMİYORUZ”
Kulübün restaurantını kapatacakları iddialarını yalanlayan Mehmet (Sedat) Var; “Geleneksel hale gelmiş etkinliklerin yanında daha yaratıcı projeler geliştirerek avcılığa ve atıcılığa gönül vermiş insanların sayısını arttırmaya yönelik girişimlerde bulunacağız. Kulübümüzün imkanlarının dışında tamamen sponsorlar aracılığıyla farklı etkinlikler planlayıp, etkinlik sayısını arttırmaya ve kulübümüzün üyelerini bir arada tutmaya çalışacağız. Özellikle biz avcılar üzerinde olumsuz anlamda oluşan toplumsal ön yargıyı kaldırmaya yönelik girişimlerde bulunacağız. Ayrıca ve belki de en önemlisi genç avcı nüfusunu arttırmaya yönelik girişimlerde bulunacağız. Özellikle kulübümüze ait restaurant bölümünün kapatılması, Dijitürk aboneliklerinin iptal edileceği gibi çirkince ve gerçeği yansıtmayan iddialarla hakkımızda kafa karıştırıcı algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Sizlerde biliyorsunuz ki bundan beş yıl önce restaurantımızın ihtiyaçlarını bardak tabak ve televizyon  gibi eksiklerini bizzat ben gönüllü olarak aldım. Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını, amacımızın her zaman için öncelikle kulüp çıkarlarını korumak ve üyelerimize hizmet ederek memnuniyetlerini sağlamak olduğunu sizlere bildirmek isterim. Seçim zamanı tamamen kulüp imkanlarını kullanarak oy devşirme yöntemini değil, yaptıklarımızla yeniden tercih edilmeyi ve siz değerli üyelerimizin gönlünde yer edinme yöntemini benimseyeceğiz” dedi.

“AYRIMCILIĞI SONA ERDİRECEĞİZ”
Kulüp içindeki ayrımcılığı sona erdireceklerini ve her bir üyenin kendisini değerli hissetmesi için çalışacaklarını dile getiren Başkan Adayı Mehmet (Sedat) Var; “Kulübümüz içinde oluşan sorunların düzeltilmesine yönelik kalıcı çözümler üreteceğiz. Öncelikle kulüp içinde şuan var olan üye ayrımcılığını ortadan kaldırmak, her üyenin kendisinin değerli olduğunun bilmesine yönelik farkındalık oluşturacağız. Avcı grubu ayrımı yapmadan bir çatı altında büyük bir aile olduğumuzu her üyemize hissettireceğiz. Bununla birlikte üyelerimiz arasında oluşan problemlerin kulübümüzün değerlerini bilen üyelerimizden oluşturacağımız istişare kurulu ile her üyemize daha anlayışlı ve daha adil bir yaklaşım içinde bulunarak çözüm odaklı bir tutum sergilenmesini sağlayacağız” dedi.

“KULÜBÜMÜZÜN HER ALANINI DÜZENLEYECEĞİZ”
Kulübe ait tesislerin yeniden düzenleneceğini, bakımsız halde bulunan poligonda gerekli iyileştirmelerin yapılacağını dile getiren Başkan Adayı Mehmet (Sedat) Var; “Ayrıca kulübümüzün bünyesinde bulunan her alanın sorunlarının çözümüne de odaklanacağımızı belirtmek isterim. Yaz aylarında zaman geçirdiğimiz çay bahçemizde yeni düzenlemeler yapılması gerektiğini görmekteyiz. Yine atış poligonumuz atıl bir vaziyette kalmış olup üstlenmiş olduğumuz sorumluluk gereği atış poligonunda da gerekli düzenlemeleri yapacağımızı bilmenizi isterim. Her üyemizin değerli olduğunu hissettiren bir yönetim anlayışıyla hepinizi saygıyla selamlarım” ifadelerini kullandı.

ASİL VE YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Mehmet (Sedat) Var (Başkan Adayı), Aziz Gezer, Süleyman Umut, Recep Çan, Murat Kaplan, Ahmet Urhan, Tanju Küçük.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Mustafa Gündoğdu, İlker Eren, Ali Bayrak, Sami Yavuz, Yücel Gündüz, Necmettin Aşkın, Kadir Doğan.

(Haber: Ahmet Tunç)

“Çanakkale Depremin Sevdiği Bir Zemine Kurulmuş” “Çanakkale Depremin Sevdiği Bir Zemine Kurulmuş”

7A3Aba6E E728 45Dd 9F38 248335953661

8948C73C 435A 45Aa 84E1 5Fc20Ad82F2A

3A11096E 7870 4844 A36A 99F74A1928A4

87651D12 979D 4557 Ae2E 2Cd191486655

B9890942 E5Fc 4F9B 90A8 41119791F8E7

Fe48F15A D7D8 4Db4 9Dbe 0C3A8A344Bec

870B410E 79Bf 4F1F A838 2Fbd7B6Ee95F

9Aebe1Ae C870 432D B64E 6Ccb8Eb798Fe

Editör: Ahmet Tunç